Nydelse for både krop og sjæl…….

Filed under Køkken, Te

p505_love

Så kan du også  finde te hos blacknwhite.dk. I første omgang har jeg valgt økologiske Pukka te, men der kommer flere mærker til. For te er dejligt til enhver anledning…..gæster, hygge i sofaen, småsyg etc.

Pukka er økologisk urtete i 10 varianter, alle med hver deres unikke egenskab. Teen er ren nydelse for krop og sjæl, prøv selv…..man føler sig sund og udrenset efter bl.a “Detox” varianten…..teerne er meget smagfulde og har vundet guld medaljer for deres smag ved “Great Taste Awards”.

Og så er de 100 % økologiske, fri for konservering, duft og aromastoffer. En pakke med 20 breve koster dkk 34,00

Ligenu sender jeg prøver med til alle jer der bestiller varer hos www.blacknwhite.dk

One Comment

  1. julia
    Posted 25. februar 2009 at 10:09 | Permalink

    Vill bara säga att jag är så glad för att jag hittat lampan jag letat efter så länge. Har köpt den vita ovala taklampan i vitt krinklat tyg (från Watt & Veke) och den är så fin! Köpte till en tygklädd svart sladd – det blev otroligt snyggt, till och med bättre än jag hade hoppats på! Lampan ger mycket fint ljus och tack vare den tidlösa men ändå moderna designen kommer den förhoppningsvis hänga med länge.

    Tack för utmärkt service och ett mycket trevligt och personligt bemötande, jag kan varmt rekommendera blacknwhite.dk!

    /julia

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*