“Afternoon tea anyone ?”

Filed under Te

Selvom det er stinkende varmt skal jeg alligevel have min morgen eller “afternoon” te….har længe været afhængig af de skønne Pukka teer hvilket jeg vel stadig er især “Detox” finder jeg skøn…….men der er kommet en modspiller, nemlig fantastiske økologiske teer fra Frankrig i forfriskende nye skønne dåser lige til at “udstille” i køkkenet : )  Har ellers (ligesom alt for mange andre) hoppet på de fine Kusmi dåser, men trænger nu til en erstatning, og så ville jeg gerne have det økologisk. 9 varianter kommer de i….grøn te, sort te , rooibos etc….i kan forestille jer hvor skønt der dufter på mit kontor ; ))

……og  jeg er jo nødt til at prøve dem alle ; ) its a hard life…… Prøv at drikke din te i de skønneste tekopper, det gør nydelsen om muligt endnu større….

Se alle dem alle på www.blacknwhite.dk under køkken/te  dkk 135,- for 100 g   De fine porcelænskopper kommer i mange fine farver til dkk 89,- under køkken/porcelæn

Ta en kop te og slap af i varmen : ) Mmmm og  Mange solknus Vibe

pyramide-lowgreenkop

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*