Fredagsfeeling og skønne nye varer : )

Filed under Belysning

ljusstake-2Endelig fredag…..og jeg knokler løs med at fotografere og få alle de nye skønne varer sat på www.blacknwhite.dk

Jeg er gået lidt amok i naturtræ på lysestager, fade, knager etc. Det er bare så smukt og fornyende flot til alt det sorte og hvide. Disse skønne stager som kommer i 3 højder er så lækre at de vist ikke lige kommer væk fra mit spisebord…..De koster henholdsvis dkk 125,- dkk 150,- og dkk 200,- se mere på www.blacknwhite.dk under belysning.

Ellers er der kommet zink varer i mængder, i er jo en del zinklovers out there ; )) Jeg vil vise jer flere nye varer, men hold øje med siden : )

Ellers vil jeg bare ønske jer alle en rigtig skøn varm sensommer weekend : )  Kramis Vibe

One Comment

 1. Dede
  Posted 28. april 2016 at 12:10 | Permalink

  Hej

  Jeg er ret interesseret i disse ben / Stager.
  Mest til at bruge som sengeben,

  Er der nogle der har samme højde?

  Vh Dede

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*