Skøn, lilla, glimmer jule hjort………..?

Filed under Diverse

Hva kan jeg sige ?? Jeg har fornøjet mig med at fotografere og sætte bla disse über skønne lilla glimmer jagttroféer på www.blacknwhite.dk idag…..Har altid synes at den her slags julepynt var “way too” kitchet for mig, men nu begynder jeg ligesom at synes at de er helt skønne og sjove, får en til at le ; ))) Det ender jo nok med at jeg har dem i hele hytten…..

Desuden er jeg modstander af for tidlig Jul…..men det kan man bare ikke være når man sælger julepynt. Folk går jo amok i julepynt og synes at Julen er evig skøn og må vare lige til Påske…..Her hos os starter Julen ikke et sekund før 1. Advent, ja så lige bortset fra shoppen ; ))

Til alle jer der elsker Julepynt er der meget mere på vej……også mange flere mærkelige, sjove glimmer dyr…Glæd jer ; )

Nu vil jeg bruge resten af min søndag på lidt afslapning i biografen og se Michael Jackson i “This is it”…….Fortsat skøn søndag til alle……og fortæl mig lige hvad i synes om den her slags julepynt : )     Søndags Knus Vibe

rosaglittrig_hjort

5 Comments

 1. Emily Kristiansen
  Posted 28. september 2012 at 09:01 | Permalink

  Hej. Jeg har en veninde er er fuldstændig forelsket i den glimmer hjortetrofæ – er det en man stadig kan købe??

 2. Posted 29. september 2012 at 21:05 | Permalink

  Hej,
  Tak for din kommentar !
  Jeg har lukket min webshop, og har desværre ikke flere trofæer.
  Men jeg har masser af glimmer hjortfamilier i lilla og vist i sort, var det noget ?

  Knus Vibe

 3. Emily Kristiansen
  Posted 2. oktober 2012 at 12:06 | Permalink

  Desværre, det SKULLE bare være den. Ærgeligt! Men mange tak for dit svar 🙂
  Knus

 4. Posted 3. oktober 2012 at 18:48 | Permalink

  Selvtak : )

 5. Posted 5. december 2013 at 16:33 | Permalink

  I seldom leave a response, however i did some searching and wound up here blacknwhite

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*