Julen kommer snigende…..; )

Filed under Jul

 

DSC_0856 

Om jeg vil det eller ej kommer Julen snigende…….Var i nordsjælland igår og hente skønne julevarer fra danske OiSoiOi. Fantastiske rustikke kranse til adventsstagen, kurve, fine fine lanterner, julepynt af perlemor og silke……altsamment meget fint, og altsammen fra Vietnam.

Samtidig har jeg chattet med en gammel skoleveninde som ligenu befinder sig i Vietnam…..hun fortæller mig om hvor billigt det er, og hvorfor vi ikke lige får sendt en container hjem…..og det ved jeg jo, har rejst rigtig meget rundt i Asien da jeg var ung, og havde alverdens planer om at importere : ) Så måske er det endnu en ide der skal opfyldes her i livet, who knows ?

I mellemtiden vil jeg hygge mig med at dekorere min lille butik med rustik og skøn julepynt fra Vietnam : ))

Rigtig god fredag allesammen : )

Knus Vibe

P.S  Kransen på billedet skal blive til en Adventskrans….en af dagene !

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*