….Kusmi Tea anyone ?!….

Filed under Diverse, Te

Dette superkolde vejr er oplagt tedrikkevejr : ) 

 En af mine favorit teer er Kusmi te, og der kommer hele tiden nye varianter,  den anden dag købte jeg  “Thé vert à l`amande” og “Earl Grey déthéiné aux agrumes.

Uhmmmm siger jeg bare……Den grønne te smager af ren marcipan (dejlig sød for os med en sød tand) og Earl grey uden coffein er med skøn frisk citrus…….Prøv dem : )  I LOVE….Man kan få dem i små 25 g dåser for lige at prøve smagen. Og så er dåserne jo dejlige at se på, jeg elsker bare de farver ! Næste jeg skal købe er med jordbærsmag, og den er vist helt ny : ))

Jeg køber alt mit te hos Tehuset Shiva som er min søde butiksnabo i Limhamn, Malmö. Hun har et kæmpe udvalg af teer. Adressen er Tycho Brahegatan 61, Limhamn. Koppen kan købes hos www.blacknwhite.dk og kommer også i andre farver ; )

Ha en skøn aften, og husk at nyde en kop eller to : )) Knus Vibe

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*