Clipper tea og weekend : )

Filed under Te

 Godaften søde bloggere : )

I Sverige er CLIPPER TEA ret poppis, og ser nu via en af mine leverandører at det nu er danmarks tur ! Har lige købt Green Tea med citrus flavours. Helt skøn, i tepose og fairtrade. Og at pakkerne er underskønne og hyggelige gør jo ikke noget ; ) Overvejer at tage dem ind i mit sortiment….hva siger i ?

Ellers er det jo weekend, og jeg jeg er i fuld gang med cupcakes til morgendagens Føsfest . Min skønne søn og jeg har fødselsdag med 1 dags mellemrum i næste uge, så vi fejrer altid sammen : ) Spændende at se om det bliver Gardenparty eller stueparty ! Foretrækker klart det første……

Skøn skøn Sommerweekend til jer alle. Glade kram Vibe

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*