Pink i Barndomshaven…….

Filed under Ferie

 Mickey og  jeg har lige været på miniferie hos min far ved Daugård Beach…… Det er der jeg er vokset op, og der er bare skønt, stille og den smukkeste udsigt ; ) Man kan sidde lææænge og bare kigge ud over fjorden og drømme over et køligt glas hvidvin ; )   Engang vil jeg MEGET gerne bo med havsudsigt…eller bare vandudsigt ! Der er noget helt specielt over det….elsker vandet ; ) Selvom vi bor meget tæt på vandet, er det den der udsigt der mangler…..

Det var en helt anden sag da jeg var teenager og ung og først skulle cykle over de største bakker i Danmark for overhovedet at komme til en bus så jeg kunne komme til Vejle !!!! 

Nu nyder jeg bare  min fars udsigt og alle de kønne, velduftende pink roser og tænker over hvor priviligeret jeg i virkligheden var at vokse op et så smukt sted : )))

 Jeg ønsker jer alle den smukkeste weekend…….Solkram Vibe

 

 

 

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*