Malmö bytur og “fika” på Espresso House

Filed under Ferie

 

Idag synes Mickey og vores feriebarn Marcus at det var tid for en lille bytur……Så mens de to store drenge gik Malmö tyndt for spillebutikker sad vi og nød en altid god Latte på Espresso House ….. og der sneg sig også lige en (forbudt) cheesecake med til deling ; )) Uff de er gode.

Da vi flyttede til Malmö for 4 år siden havde Mickey og jeg en skøn tradition med bytur og Cafebesøg hver fredag : )) Derfor har vi prøvet ganske mange Cafeer i Malmö, indtil vi fik vores “favis” på Lilla Torg, nemlig Pronto. Sød og venlig mand som ejer den, og så har de den bedste Latte (både kold og varm) og de alt alt for gode kager…..prøv lige deres Cheesecake med friske bær !

Yes ! Malmö er en skøn skøn by : ))  So Long….og God Aften til jer….Kram Vibe

 

 

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*