Fra Rosemunde til rå Industri….

Filed under lamper

…..Godaften derude : ) 

 Endnu en skøn sommerdag er ved at være forbi uden at jeg har gjort noget ved mit lampefund ; )  De ligger bare der på spisebordet og venter på at jeg bestemmer mig for farve og ledning….

Jeg ELSKER lamper og jeg ELSKER forandring/fornyelse, og derfor er det tid for min fine Rosemunde Lysekrone at finde et andet sted at bo, for nu flytter der to rå industrilamper ind over spisebordet istedet !

Så Rosemunde er til salg ! GI ET BUD !!!

På min jyllandstur var jeg hos Bloomingdale og bestille varer, og fandt disse to rå lamper på deres “loppis” . De er store og lækre, men trænger til nye ledninger og en ny farve…..Tænker lidt på GUL….det ser da skønt ud med alt det sort/hvide…..Man kan jo altid ændre farven igen….

Ha en skøn aften derude……Solvarme fra Vibe

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

  1. Susanne Bluhme Hoe
    Posted 11. marts 2016 at 12:00 | Permalink

    er din Rosamunde lysekrone solgt, jeg ved godt det er nogle år siden:)

    VH
    Susanne

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*