Gammelt Verdenskort….

Filed under Entreen, Ferie, Rejse

……Jeg blev bare SÅ superglad da jeg fik dette gamle Verdenskort af nogle nye skønne venner : )) Sådan helt uventet….TAK søde venner : ))

Har længe været på udkig efter et sådant,men har ikke fundet det til den rigtige pris ; ) Nu hænger det perfekt i vores høje trappeopgang og pynter og minder mig om alle de skønne steder jeg har oplevet, og alle de steder jeg endnu har tilgode…..At Rejse er at leve…..

 Nyd ferien hvor end i er…..LOVE V

One Comment

 1. Jonas
  Posted 19. februar 2014 at 22:29 | Permalink

  Godaften med dig :-).

  Jeg vil lige høre dig ad, om dit verdenskort er til salg.

  Håber du kontakter mig pr. mail.

  Mange hilsner
  Jonas, Fyn.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*