Triwa watch

Filed under Ure

 “Urfetisch” har jeg åbenbart også, men det er desværre ikke de helt billige jeg falder for. Det sidste nye i samlingen er dog til at betale og kommer fra svenske TRIWA. De laver de skønneste ure, og jeg faldt for alle de glade farver som jeg tænkte kunne være gode til min altid sorte garderobe……Men næ nej, da jeg stod og skulle vælge, faldt jeg igen for et sort, men valgte dog det hvide som er skønt sommerligt med de fine gulddetaljer : ) LOOVE IT : )))  se mere på triwa.se

Ved ik helt hvad det er ved ure som tiltrækker mig ?? Det er altid de store, lidt maskuline dykkerure jeg elsker. De andre dykkerure i min samling kommer fra TECHNOMARINE og jeg skifter lidt efter humøret : )

Meen der er mange andre på ønskelisten….Hva med jer ? Går i også op i jeres ure ?

Ha en skøn aften : )  LOVE V

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*