Farverig Jul i vente…..

Filed under Jul

 På sensommer messerne skal man jo forholde sig til Jul og Julepynt, hvilket jeg har meget svært ved så tidligt ! Jeg er ikke så vild med Julen så tidligt på året, jeg vil hellere nyde sensommeren : )

Anyway så bestemte jeg mig for en ret farverig Jul hos blacknwhite.dk i år ; ) Tænkte at alt det sort/hvide må piftes lidt op i den kolde vintermåned ! Så pink og grøn i alle tænklige former er i vente. Men fortvivl ikke jer som hellere vil have det lidt mere afdæmpet…..der er lidt for enhver smag ; )

MEN først skal vi lige nyde Sensommeren og efteråret…..Og en dejlig ting ved disse måneder er en masse gode nye film i biografen : ) I aften skal vi ind og se den nye TOY STORY 3……den kan kun være supersjov : )

God aften. Kram Vibe

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*