Amaryllis

Filed under Diverse

Hej,

En hverdagsluksus jeg tillader mig selv er friske blomster hver uge ……Det gør mig superglad at se på hver dag, jeg bare elsker blomster : )

I denne uge er det fine hvide Amaryllis der står på spisebordet. Jeg køber næsten altid blomster i danmark, da de har et meget større, lækkert udvalg og frem for alt er meget billigere. Hvorfor er det sådan ?? Forstår ik hvorfor blomster/planter er dyrere på Malmö siden, det får mig næsten til at have lyst til at åbne den lækreste blomsterbutik i Malmö……Hmmm hvis det da ikke var fordi man skulle stå op før f….. får sko på ; ))

Ha en dejlig dag, og køb en blomst til dig selv eller en veninde idag …det får smilet frem : )

LOVE V

Pssst ! Husk at jeg har åbent i butikken idag torsdag og imorgen fredag 12-18…..as usual : )

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*