Skønne Illustrationer fra svenske Johannab

Filed under Boligtilbehør

Godaften Monday,

Håber i alle har haft en skøn weekend i det hvide pudder : ) Vi havde en hyggelig 1 Søndag i Advent på Limhamn og 1000 tak for besøget alle i MANGE som kom og gjorde dagen hyggelig : ))

Nyt i shoppen er disse superfine enkle Kløver Illustrationer fra svenske Johannab. De er såå fine at en allerede har fået lov at flytte ind hos mig…..sætter foto på en anden dag : ) Jeg har sat min sorte med hvid kløver i sort blank ramme, og det ser SÅ fint ud. Illustrationerne er lavet på 300 grams tykt mat svensk kvalitetspapir og er alle signeret på bagsiden. De koster dkk 169,- uden ramme og du finder dem på www.blacknwhite.dk under stuen/rammer.

God aften derude…..

Hvide knus V

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*