Torsdag : )

Filed under inspiration

Hej alle bloggere,

Sidder med det nye svenske “Sköna Hem” og nyder billeder fra denne fantastiske borg/hus i Italien som et dansk par har istandgjort ! Fantastisk arbejde og et helt fantastisk hus, liiige min stil : ) Det har efterhånden optrådt i en del magasiner, men det gør ikke noget, for det er jo ren “ögongodis” : ) se mere på www.skönahem.se

Husk at butikken i Limhamn i denne periode kun har åbent lørdage 10-14 og altså ikke torsdag og fredag.

Vi har haft det ene virusangreb efter det andet på www.blacknwhite.dk   men nu er alt iorden og du kan roligt gå ind og handle : )) Som tak for din tålmodighed giver vi 20 % rabat på alle ikke nedsatte varer (gælder ikke Tolix) fra idag t.o.m fredag d. 25.3.11  Skriv blot BLOG i bemærkninger på din bestilling. Vi tager dog forbehold for udsolgte varer. Rigtig God Shopping !

Ønsker dig en god dag. LOVE V

Skønt sted at tilbringe eftermiddagen ; )

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*