Metro in my kitchen

Filed under Køkken

 

Goodmorning sunshine,

Mit kontor er ved at blive flyttet i kælderen, og af den grund fik jeg en Metro reol tilovers. Den har jeg nu sat i køkkenet ved siden af mit elskede Smeg køleskab. Det er bare perfekt, med den helt rette industrifølelse…..og den rummer meget ! Metroreoler kan man få i mange mål, man vælger ligesom selv hvordan det skal se ud. De er dyre, men i den allerbedste og rå industristil.

På hylden står også en af mine ynglingsredskaber i køkkenet, nemlig min gamle og supergode Waring blender : ) Den har fulgt mig i mange år, og er helt uundværlig ! Den holder til alt, modsat rigtig mange andre blendere på markedet. En smoothie hver morgen, og dagen er reddet : ) Hvis du skulle være uheldig at smadre glasset, kan man købe et nyt sådant. Se mere på www.blacknwhite.dk og www.blacknwhite.se mange af mine køkkengrejer kommer jo derfra ; )

Ha nu en fantastisk dag derude i foråret og nyd det en smule, nu venter dagens mange udfordringer 

LOVE V

 

 

 

 Tolix taburet og Wesco pedalspand

Selvom jeg afskyer at lave mad, har mine venner forsøgt sig med et par kogebøger ….Tihi ; )

One Comment

  1. Sigrid Birch
    Posted 4. juli 2014 at 18:54 | Permalink

    Hej – hvor køber man dette køkken stativ?

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*