Mulberry for sale

Filed under Tasker

Hej Mandag,

En ny uge med strålende sol er i fuld gang : ) Hvilket weekendvejr vi har haft, helt fantastisk ! Man vil bare være ude og nyde hele dagen…..

Jeg har endnu en svaghed…..Hmmm for tasker/väskor, og et af favis mærkerne er Mulberry. Jeg er så heldig at jeg ejer et par stykker, og jeg er meget glad for dem, men denne model har jeg ikke rigtigt brugt, fordi den skal op på skulderen eller bæres hen over armen, og det er jeg ikke så god til ! Vil helst have hænderne fri….

 Derfor sælger jeg denne skønne model. Den er sort, stor og rummelig med to små rum foran og et lille lynlåsrum indeni. Kostede dkk 7000,- fra ny. Hvis det er noget som frister,så send en mail til vibe@blacknwhite.dk eller ring 0046723037077 el. 0045 29620075 og giv et bud ; )

Nyd solen….LOVE V

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*