At vende næsen hjemad !

Filed under Rejse

Faldt lige over en artikel i det nyeste svenske ELLE….”Livet som homecoming queen ” som beskriver det svære og kedsommelige i at vende hjem efter flere år i udlandet, i dette tilfælde som udstationeret.

En tilstand jeg kunne nikke genkendende til da jeg med min mand vendte næsen hjem en grå, tåget regnvejrsdag i marts 91 ! efter 2 fantastiske år rundt jorden. Vi var definitivt klare til at hoppe på det næste fly væk, langt væk fra danskernes klagesange over mere eller mindre ligegyldige ting, fra de evige 14 grader, fra kedelige forpligtelser , fra vennerne der var blevet forlovet, fået børn og købt hus !

Vi lovede hinanden at vi ville gøre det igen, men ligepludselig kommer man alt for tæt på voksenlivet, job og mange andre forpligtelser. Og lige siden…..har jeg længtes bort…..nu må jeg dog  nøjes med en weekend i Paris, en charterferie e.lign. bare at komme væk for en kort tid for at opleve nyt, blive inspireret , få ny luft under vingerne ganske enkelt, det er der nogle af os som har brug for !

Men drømme kan man jo altid, og det har jeg fortsat tænkt at gøre, og imellem tiden vil jeg spare sammen til næste rejse ; )

With Love V

Pssst ! Foto ELLE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*