todays craving

Filed under Boligtilbehør, Design, inspiration

.…..Jeg ser dem overalt; skønne hvide vaser/potter/porcelæn i alverdens fantastiske former, som disse fra danske ferm living……og det er ligesom en craving for mig ligenu….synd bare at jeg nu bor i en lillebitte lejlighed og ikke har plads til den slags cravings som ikke er til nytte, men bare pynt… så dette må så nøjes med at være en af de mange skønne ting jeg nyder at se på hos jer andre  !!!

Ha en skøn aften ( whats left of it ), nogle af os på vej iseng…..another early morning comming up !

LOVE V

 

psssst ! foto fra Fermliving….check deres nye kollektion, underskøn !

2 Comments

 1. Louise
  Posted 12. august 2012 at 10:10 | Permalink

  Hvordan handler jeg på din side ?? kan kun se blocken.

 2. Posted 13. august 2012 at 15:25 | Permalink

  Hej Louise,
  Jeg har ikke min netshop mere, det er derfor du ikke kan finde den !
  Men man ved aldrig hvad der sker i fremtiden….
  Sommerhilsner Vibe

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*