Velkommen til blacknwhite’s blog

Filed under Diverse

Endelig er jeg igang… med blacknwhite’s blog.

Jeg byder dig varmt velkommen, og håber at du har lyst til at følge med i stort og småt som sker omkring min indretningsside www.blacknwhite.dk. Det skal helst være sjovt og inspirerende at komme her. Derfor bestræber jeg mig på at gøre indlæggene så forskellige som muligt. Jeg vil kommentere på alle de “hundredevis” af boligmagasiner jeg køber, alle de mange messer jeg går på, i ind og udland, de sjove, dejlige og inspirerende mennesker og boliger jeg møder….de mange rejser jeg har været på…

Du er meget velkommen til at komme med forslag til noget du måske savner på blacknwhite.dk og kommentere på indhold og sortiment.

Idag har jeg lige lagt smukke håndlavede armbånd på min side. De er knyttet af lædersnor og har smukke sølv eller forgyldte vedhæng. De koster dkk 500,- og jeg har allerede et som hænger på mig hver dag, så jeg kan sige at de er temmelig robuste. Ganske enkelt et “must have” i den mørke vintertid….
armband1

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*