eco-friendly bags : ))

Filed under Diverse, Opbevaring

Nogle gange undrer man over hvor mange plastikposer man har nået at købe i sit liv! Det er spild, spild, spild…man behøver bare et par genbrugsnet i sin taske, og vupti så er det problem løst : ) Faktisk skal man bare lige vænne sig til det, og så er det en vane ligesom man før købte uendelig mange poser. Og hvis de ligger der i tasken er du altid parat til lidt shopping ! Men gode er de også til strandturen, børnenes idrætstøj etc.

Jeg har valgt ENVIROSAX fra Australien som er utrolig holdbare, lette, vandtætte og så er de smukke at se på ; ) foldes sammen i et snuptag med en lille knap og kommer i et væld af farver og mønstre til dkk 75,- jeg har lige lagt dem på www.blacknwhite.dk under tasker.

Håber i alle får en skøn uge …..

Knus Vibe : )

es_3mcb3

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*