Nye farver til sommerens sødeste og rødeste smoothies og drinks ; )

Filed under Køkken

Verdens bedste blender “Waring” er kommet i 4 nye farver. Sort, hvid, retrogreen og chilired. Og det er ingen overdrivelse, jeg har haft min i en årrække, og den kæmper hver morgen med frosne jordbær til dagens smoothie. Det tager et par sekunder så er den klar !

Ikke bare effektiv, men også så smuk og robust at du kan have den stående der på køkkenbordet…Og så er der livstids garanti på den…har man først købt en sådan, så har man en blender for livet. Beholderen i glas kan selvfølgelig gå istykker, men den kan købes seperat.

Ligenu dkk 1800,- på blacknwhite.dk 

pbb204_silopbb201_silopbb212u2

du er meget velkommen at sende mig opskriften på din favoritsmoothie-/sommerdrink…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*