Duften af nyslået græs……….

Filed under Haven

bild27bild28

 

Det er ganske enkelt umuligt at ha`en dårlig dag når man går i haven……jeg havde aldrig troet at jeg ville blive SÅ vild med haven, men jeg elsker bare at være derude : ) Her til aften har jeg lige slået græsset, og duften af det nyslåede græs, fuglekviddren og synet at mine nyplantede blomster gør mig bare glad : ) Ikke fordi jeg går vildt op i det, det er bare hyggeligt med fine blomster og en latte i min favorit stol.

 Snart skal krydderurterne vælte op, eller “snyde” plantes så vi kan få frisk basilikum etc hver dag. Til det formål har jeg fundet disse geniale små pinde med en rigtig lille tavle til at skrive navn på krydderurter eller blomster med. Så sødt…..kommer i en smuk lille trææske med kridt og lille “viskestykke” , bare SÅ italiensk,  super lille værtindegave…. hele herligheden kan du købe for dkk 150,- på www.blacknwhite.dk se under haven.

Jeg ønsker jer alle en smuk og dejlig uge i haven, og husk man skal nyde det i haven, og ikke stresse over ukrudtet ; )    Vibe

Hva synes du om din have  ? Er det nydelse eller sur pligt ?

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*