Mmm duften af lufttørret vasketøj…………

Filed under Haven

 

Det er bare noget helt andet at ligge rent sengetøj på når det har hængt til tørre i haven…..frisk og rent…..så sover man godt : )

Fra svenske edblad & co. kommer dette smukke tørrestativ i svensk fyrretræ og stang i aluminium til dkk 1100,- Ganske enkelt fint fint….torkvindalavenderia

Hvis man ikke ligger inde med den store have kan man anvende disse fine træklemmer fra italienske Seletti. Posen har en lang snor du kan binde om maven, og så er det bare at gå igang med at hænge op : ) der medfølger selvfølgelig også en snor at hænge tøjet på dkk 129,- se mere på www.blacknwhite.dk

Og mon ikke vi kan hænge vasketøjet ud hele denne uge også ? Jeg tror på at solen bliver her lidt endnu ; ) rigtig god uge til alle.

Solknus Vibe

2 Comments

 1. Posted 11. juni 2009 at 21:51 | Permalink

  Det er sjovt som en kort tekst kan give en lyst til at tører sig tøj på en tøresnor. Jeg har 4 unger, og derfor bruger vi altid tøretumbleren til at tøre tøj med. Men kom lige forbi din side, og så slog det mig det med lugten af tøj og sengetøj der er tøret i guds fri natur. Det vækkede minder, og i morgen vil jeg smide det hele på tøresnoren.

  Tak for at du huskede mig på den dejlige fornemmelse 🙂

  Knus fra Gitte

 2. Posted 16. juni 2009 at 08:04 | Permalink

  Hej Gitte,

  Tak for dit søde indlæg : )
  Jeg håber du har haft tid til at hænge noget af alt vasketøjet (der må være en del med 4 børn) i det fri, der har jo været et par skønne dage : )
  God dag til dig og dine børn.

  Mange knus Vibe

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*