Rå fransk “loft” stemning……

Filed under Belysning

Jeg er nok lidt “Frankofil” og elsker bare mange skønne sager som kommer fra det land… maden, naturen, folket, “u name it, they got it”… men især den lidt rå, lidt slidte, lidt “loft” stemnings designer møbler elsker jeg…..tænk bare Tolix og nu min nye favorit i stuen Jieldè lampen : ))) Så kan alle de gamle danske designere godt beholde deres design for min skyld … De er bare SÅ rå de lamper, og det bedste synes jeg er at de kan holde til børn og til at blive brugt. Selvom de får skrammer og buler er de lækre, og de gamle af slagsen er høje i kurs.

I denne omgang valgte jeg en grøn, fordi den er fræk i al den sort/hvide indretning, giver ligesom en dejlig farveklat : ) og så passer den perfekt til mine grønne Tolix skamler : ))  MEN de kommer i alverdens fine farver, se på www.blacknwhite.dk hvad jeg har valgt til denne sæson : )   P.S  det skønne tapet kommer fra svenske Lisa Bengtsson og det finder du selvfølgelig også på blacknwhite.dk

Hvad synes du ? Er du mere til klassiske PH lamper eller lignende ?

Ha en skøn dag derude i sommeren: ), og gæt hvor jeg gerne ville tilbringe hele sommeren ?

Mange sommerknus Vibe

Jieldé Loft lamperne er designet af Jean-Louis Domecq i 50érne som en arkitekt/arbejdslampe, men i 2003 kom Jieldé Signal lampen til som er en lettere og mindre udgave. Den kan vendes og drejes som man har lyst til og er derfor anvendelig som både sofa, senge, køkken lampe, hvorend du har brug for lys : )

jielde611jielde637 jielde566

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*