Dyr i sengen !

Filed under Soveværelset

…Er ok….. når det er dette overbløde fine sengetøj med sort/hvid fototryk af skovens dyr ; )) Dette billede er også fra svenske Plaza Interiör fra April….så glad jeg bliver når min lille butik kommer i bladene : ))

Sengetøjet er fra danske Bynord som laver SÅ mange fine ting, nogle af dem finder du på www.blacknwhite.dk og der kommer meget mere på snart. Det er 100% økotex sertif. bomuld, og kommer både i den almindelige 200 cm, men også 220 cm og i Junior størrelser. Det koster dkk 799,-

En sød detalje er skriften på hovedpuden, som omtaler dyret. Skriften fåes også på engelsk om man skulle ønske det !

……..Nu vil jeg gå i seng og sove under den brune bjørn ; )) Sweet sweet dreams til alle : ) Vibe

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*