Sweet sweet summer og ukrudt …….

Filed under Haven

……….Skønt skønt, iaftes sad vi ude på vores nye terrasse og spiste aftensmad : ) Mmmm elsker at spise ude.

Blomsterne på bordet er spanske maguritter, og dem har jeg købt en bunke af. Blev ligepludselig helt forelskede i dem ! De skulle være meget lette at holde, og blomstre hele sommeren. Gyngestolen som er super behagelig er fra danske Eleanor Home.

Aftenen gik også med at luge knæhøjt (lidt overdrevent måske; ) ) ukrudt på vores uendelige store, brede og lange fortorv !!! Hjørnegrund !! Elsker mit nye fædreland, men forstår ikke hvorfor man skal have grus på fortovene her ?? Måske nogen kan give mig et svar !  ….. Hårdt arbejde…..; )

Iaften skal jeg på bytur med skøn veninde….måske sidde ude og spise…..Girls night out, altid dejligt : )

Skøn og solrig weekend til jer alle….Solstråler Vibe

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*