New magasins and weekend

Filed under inspiration, weekend

Friday : )

Fredag igen, ugens bedste dag, og jeg har åbent i butikken 12-18.

Det er vist ingen hemmelighed at jeg ikke kan leve uden magasiner og blade. Da jeg havde børnetøjsbutik (Kejserens Nye Klæder ) var det alt om baby/børnetøj,  en del indretning og mode jeg købte.

Nu er babybladene “long Gone” og det er bare indretning ! Jeg abonnerer på alle de svenske og køber alle de danske …..Skøn Skøn inspiration……og glæden bliver endnu større når man finder sin egen butik i bladene uden at vide om det ! TAK søde svenske Living for at i lånte et foto fra min webside denne gang : ))

Jeg er vild med danske Leif og Pernilles skønne skønne personlige hjem som Sköna Hem viser i det nye nr……

Og til alle jer der bare ikke kan få nok by nord, så har jeg mange flere sengesæt, puder etc på www.blacknwhite.dk Nu må jeg igang med dagen, en dejlig weekend med besøg af søde søde venner venter ; )

Ha en HAPPY weekend allesammen !

LOVE V

 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*