Berså porcelæn og weekend ; )

Filed under Køkken

Hej,

Her i efterårsferien var jeg og besøge min far i Jylland, og hans proppede loft….Dette var noget af det jeg fandt : )) Egentlig er jeg mest til hvidt porcelæn, men synes at det er sjovt at mixe, og dette svenske porcelæn Berså fra svenske Gustavsberg, minder mig rigtig meget om min barndom….Vi brugte det som hverdags service, så jeg har set rigtig meget på det, det kom i opvaskeren, og har levet et hårdt liv, deraf lidt skår etc.

Jeg er især vild med den kæmpestore smørskål, og de fine store tallerkner med lille kant ! Sjovt at porcelæn kan bringe minder frem : ) Hvem ved,når jeg graver videre på loftet er der måske flere skatter fra Berså så jeg kan dække et helt bord.

Så er det fredag igen, og jeg er snart på vej til Danmark til pigemiddag. Skønt bare at være en flok kvinder som bare snakker og snakker ……

Jeg ønsker jer alle den dejligste fredag aften og weekend.

Love V

3 Comments

 1. Bente
  Posted 2. februar 2011 at 09:03 | Permalink

  Hej Vibe
  Hvor er det smukt! Din fars loft er da nærmest et skattekammer 😉

  Hvis der er noget du har dobbelt af og gerne vil sælge?, ku jeg godt være interesseret.
  Bente, København

 2. Posted 3. februar 2011 at 17:30 | Permalink

  Hej Bente,

  Ja et STORT skattekammer, men det er ikke det hele jeg må røre ved ; ) jeg mailer dig hvis jeg finder mere !
  Ha det godt : )

  Mange hilsner Vibe

 3. Nina
  Posted 4. september 2015 at 10:17 | Permalink

  Hej sælger du noget af det?

  Mvh Nina

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*