LONG time no see…..

Filed under Belysning, lamper

Godaften,

Håber at i alle har en fantastisk sommer : )

 Mine blogindlæg er meget fraværende….en hel masse har hændt i mit liv, og tiden til at blogge har ikke været der ! Men lysten er her stadig, og jeg håber at der bliver lidt mere tid fremover ……Anyways nu er det sommer, og det gælder om at nyde hvert et solrigt øjeblik : )

En pink prinsesse a la Jielde Signal gulvlampe er flyttet ind i stuen. Jeg har placeret den på en pink Tolix taburet (som by the way er præsis samme pink) ved siden af sofaen. I Looove it….Tror aldrig jeg bliver træt af den slags skønheder. I sofaen ligger et uldtæppe fra svenske Klippan, og pude fra danske Day. Helt skønne plaider de laver hos Klippan i alverdens fantastiske farver og super kvalitet, jeg købte mit hos Åhlens i Malmö.

Ha det dejligt til næste gang : )

LOVE V

One Comment

  1. Tatjana Brockenhuus-Schack
    Posted 19. januar 2016 at 19:04 | Permalink

    Hej, jeg er vild med lamperne fra dit badeværlse – hvor er de fra? Jeg var ved at få lignende produceret selv – men nu ser jeg jo at de ER lavet! Egentlig ledte jeg efter en zig zag gulvlampe fra Jieldé i børstet stål – umulig at opdrive ;(
    Flot side du had laver!
    Bh T

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*